Lekkere maaltijden voor het warme weer 

De temperaturen beginnen alweer vrij snel op te lopen, dus daar horen natuurlijk ook lekkere maaltijden bij om optimaal te genieten. In dit artikel zetten wij de lekkerste maaltijden op rij die helemaal perfect zijn voor de warme dagen. 

Garnalen hapjes met avocado en komkommer 

Feestelijke hapjes met garnaal zijn de perfecte opvulling voor de borrelplank. Onderop leg je een fris plakje komkommer, vervolgens voeg je gladde avocado crème toe en top de bovenkant af met een garnaal.  

Stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter 

Haal een lekker stokbroodje in huis, want daar kan je nooit fout mee gaan. Een lekker kruidenbotertje op een stokbroodje is heerlijk, maar nog lekkerder als je de kruidenboter zelf maakt. 

Poké bowl met garnalen 

Of dit nu een poké bowl is of een sushi bowl, maakt eigenlijk vrij weinig uit, want deze bowl met sushi, garnalen, rijst en groenten is meer dan verrukkelijk. Een lekkere zelfgemaakte dressing maakt dit gerecht af! 

Zalmsalade in bootje van komkommer 

Dit is misschien wel het simpelste hapje van het lijstje, maar dat maakt het niet minder lekker. De frisse komkommer gebruik je als een soort bootje voor de zalmsalade, zo ziet het er een stuk vrolijker uit om te serveren.  

Italiaanse panzanella brood salade 

Dit is een heerlijke Italiaanse maaltijdsalade met ciabatta, tomaat en komkommer. Met deze frisse en vullende salade kan je al je restjes groente uit de koelkast op maken en hoef je het niet weg te gooien. 

Sharing is caring