Sharing is caring

Hoe viert Antje Pasen?

Hieperdepiep hoera! Onze Fit at Home founder Antje Monteiro is op 1e Paasdag jarig! 51 jaar geleden is zij geboren als een spring in ’t veld met een tomeloze energie en nog steeds gaat zij fit & vitaal door het leven. De feestdagen zijn voor Antje en haar gezin zeker belangrijk. Maar hoe viert zij haar verjaardag dit jaar met de social distancing nu het samen valt met Pasen?

Antje: ”Ik heb een traditie die in ons gezin bekend staat en dat is de grote paas brunch. Elk jaar kijken we ernaar uit! Door mijn samengestelde gezin zijn we nu inmiddels met 14 personen en een baby! Met Pasen is alles versierd in de paas kleuren geel, mintgroen en roze. De grote tafel staat boordevol lekkers. Uiteraard met veel eieren maar ook paasbrood, fruit en veel ander lekker beleg. Dit jaar zou extra speciaal zijn omdat ik met Pasen ook jarig ben. Maar vanwege het coronavirus heb ik besloten niets te vieren en te gaan voor de veiligheid van mijzelf, mijn partner en de kids. Als de lockdown voorbij is ga ik de brunch alsnog doen. Doen we dan net alsof het Pasen is en vier ik alsnog mijn verjaardag. Go with the flow! Gezond & fit voor alles!